Ontwerp Website

Het ontwerpen van uw website

Webdesign is het ontwerpen van een internet pagina waarbij het dan vooral gaat om het uiterlijk.

Waarom is het ontwerpen van een eigen website zo belangrijk?

Ons oinziens is het ontwerpen van een website met een eigen gezicht meer dan belangrijk. Internet is een verzameling van miljoenen websites.

Wilt u uw bedrijf dus presenteren op 'het web' dan zal uw website moeten opvallen en qua inhoud zaken moeten bevatten die uw bezoekers aanspreken.

Een goed design met een duidelijke navigatie (links naar de pagina's op uw website) maakt dat bezoekers plezierig rondkijken in uw bedrijf. 

Hierdoor maakt u meer bekendheid en trekt u meer klanten.

INATimmer-webdesign weet wat een bezoeker aanstaat:

  • Overzichtelijkheid: het belangrijkste van de website is het door uw bezoekers kunnen terugvinden van de gewenste informatie.
  • Visuele aantrekking: geen saaie website, maar een aantrekkelijk grafisch ontwerp
  • Harmonie in kleuren: geen wild gebruik van kleuren, maar een stijlvolle website in de kleuren van uw onderneming of vereniging
  • Snel laden van pagina's: door gebruik te maken van soeciale geuheugen beperkende technieken zijn uw pagina's snel te laden. INATimmer vermijdt technieken waarbij lange laadtijden ontstaan en uw bezoekers bij voorbaat afhaken.
  • Stijlvol gebruik van grafische middelen: functionele toepassing van ondersteunende afbeeldingen en vormgeving van uw website.

INATimmer biedt naast de standaard HTML technieken ook de mogelijkheid tot gebruik van bijvoorbeeld:

  • PHP-scripts: hierdoor kan uw website aanzienlijk sneller worden geladen en kunnen fraaie grafische ontwerpen worden gerealiseerd.
  • MYSQL Database: in combinatie met PHP kan een uitgebreide database worden gerealiseerd. Hierdoor worden de gegevens die u met uw website verzameld bewaard worden en kunnen bijvoorbeeld webwinkels met een grote hoeveelheid producten worden gerealiseerd.
  • CGI-scripts: programma`s die onder andere gebruikt worden voor e-mail formulieren, bestelformulieren, gastenboeken enz.
  • Flash animatie: wij beperken ons in het gebruik van Flash technieken, omdat de laadtijden behoorlijk kunnen oplopen en de gebruikers veelal een extra programma op hun computer moeten laden.