Werkwijze

Hoe wordt er te werk gegaan?

Allereerst wordt er uitvoerig besproken wat uw ideeën en wensen zijn. Wilt u een informatie aanvraagformulier, een pakkende website om uw product(en) te promoten of een website die als informatiebron dient voor de leden van uw vereniging?

Als u nog niet beschikt over een eigen domeinnaam en een provider waar u uw website wilt plaatsen, advisren wij u graag en verzorgen wij geheel kostenloos de procedure voor aanvraag domeinnaam en plaats bij de provider om uw eigen website opinternet te plaatsen. 

De registratie van de nl-domeinnaam kost u helemaal niets, wanneer INATimmer uw webiste ontwikkelt en produceert.

Wilt u het zakelijk houden, of juist niet, modern of een tikje nostalgisch? Waarschijnlijk heeft u wel enig idee, wij doen ons uiterste best dit idee om te zetten naar de realiteit van een website. Indien u geen idee heeft is dat ook geen probleem.

Na dit overleg gaan we voor u aan het werk. Nadat het eerste concept aan u is voorgelegd en u akkoord bent gegaan, zenden wij u een factuur voor 50% van het totale bedrag.

Tussentijds kunt u de vorderingen volgen op het internet. Zodra er weer een gedeelte klaar is, krijgt u van ons bericht en kunt u achter uw eigen computer uw site bekijken.

Nadat de gehele website klaar is en door u is goedgekeurd, zenden wij u een factuur met het restbedrag. Na ontvangst van dit bedrag wordt uw website op het internet geplaatst.